2011. október 13., csütörtök

Keresztény Nők...gondolatok




Egy délután csendes ÓRÁK sikerültek és így volt lehetőségem Istennel tölteni az időt, palacsintát sütni ésmég olvasgatni..
Érdekes..ha keresztény nőkről, édesanyákról és a szerepükről beszélgetek mássokkal, nagyon izgatott leszek..olyan tűz lobban fel bennem ami régen a tinik felé éreztem..végre valami ami érdekel, sőt annál több! Felbolydul a lelkem ha sérült anyákat látok küszködni olyan problémákkal amikben Isten engem vezet, vagy valamikor már vezetett... Sír a lelkem amikor nem keresztény nők, anyák kiégett arcába nézek,miközben azt mondják "Jól vagyok!Minden rendben!"  De örül a szívem ha egy új értelmes női programról hallok, vagy egy keresztény nő bizonyságáról hogy hogyan vezette ebben vagy abban Isten! Újjongok amikor valaki örömmel beszélt az áldott állapotáról, vagy arról hogy hogyan készül az esküvőjére...Annyi csoda van elkészítve nekünk Nőknek az életében, és mindezt olyan apróságokkal tönkre teszi a Pusztító ha nem a Jóságos Atya arcát, vagy JÉzus keresztjét nézzük!
Annyi keresztény és nem keresztény nő szenved a szürke hétköznapok örömtelen óráiban, mert nem tud megelégedni és nem találja lelke békességét és nyugalmát...
Istenem tégy alkalmassá arra hogy segíthessek ezeknek a nőknek, bármiben!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése