2012. január 22., vasárnap

Gyors csokoládétorta



Hozzávalók
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csomag csokoládés Aranka krémpor
- 1 csomag tejszínhabpor
- 1 csomag habfixáló
- csokoládé darabok
- tej és rum

Elkészítés

A babapiskótákat egy kevés rummal elkevert tejbe áztatjuk. Egy kerek kapcsos tortaformát kivizezünk, és kirakjuk az ázott babapiskótákkal.

Fél liter tejjel elkeverjük az Aranka krémporokat, majd az előzőleg felvert tejszínhabport, és a habfixálót is hozzákeverjük. A massza felét ráöntjük a lerakott babapiskótákra, majd még egy réteg áztatott babapiskótát rakunk a tetejére, és a maradék krémet is rásimítjuk.

A tetejét csokoládé darabokkal díszítjük. Önthetünk rá egy kis vanília krémet, vagy pudingot, amelytől sokkal gusztusosabb lesz az édesség. Hűtőbe helyezve másnap lesz szeletelhető és fogyasztható.
(NŐi portál)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése