2018. február 17., szombat

Írj!

Isten teljesen érthető módon,közölte velem,hogy nem fejezhetem be az írást.Célja van vele.

Sokszor eszembe jutottatok ti kedves olvasóim,az utóbbi időben. Sok bizonyság és csoda történik és történt az életünkben. A legtöbb tanítás és bizonyság viszont a munkahelyemen,a munkatársaimmal kapcsolatosan történnek. Mivel ők is tudnak a blogomról,meglehet időnkènt olvasnak is,még ha név nélkül is írnék bizonyságokat akkor is számukra teljesen világos lenne.Mivel nem síma munkahelyi viszonyban dolgozunk napi nyolc órát,hanem testvérek/szolgatársak/sokszor imatársakként is ezért semmi képpen nem lenne etikus az ott történt bizonyságokról írnom.
Isten kegyelméből a Mai Igénél dolgozhatom. Ezért több oldalról is kapom a bizonyságokat. De ezzel egy időben a próbákat.
Viszont amíg ezen vívódtam hogy szeretnék nektek írni,de hogyan tehetném hogy etikus legyen addig telt múlt az idő és a bizonyságaim amik titeket illettek volna meg, mint homokszemek hullottak ki a kezeim közül.
Viszont egy szombat délután a "prófétai napló"-n keresztül szólt hozzám Isten,konkréttan és részletesen.Megpróbálom majd becsatolni ide,hátha mást is bíztat majd. :) https://profetainaplo.hu/2018/02/06/amit-irtok-hamarosan-szarnyalni-fog/
Tehát azt mondta "Írj!"
Én azt mondom: "Szólj Uram, hallja a te szolgád."

(Esetleges betű és helyesírási hibákért elnézésetek kérem,telefonról nem olyan jól átlátható a szöveg írása.)

Sok áldást!
Tartsatok velem 2018-ban is,és osszatok meg ha megéri. :)
Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése